Met veel plezier laten we je weten dat de tentoonstelling in La Boverie vanaf dinsdag 19 mei weer de deuren opent! We hebben hard gewerkt aan een plan om de heropening vlot en in de veiligste omstandigheden te laten verlopen, voor bezoekers en personeel.

We hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om de tentoonstelling te kunnen verlengen tem 2 augustus 2020, zodat iedereen nog de kans krijgt om oog in oog te staan met de verbluffende hyperrealistische sculpturen. De tentoonstelling zal toegankelijk zijn op de gewone openingsuren: van dinsdag tot vrijdag, van 9u30 tot 18u en in het weekend van 10u tem 18u.

Om jou en je omgeving te beschermen, worden de overheidsmaatregelen van social distancing ook bij ons toegepast. Groepsbezoeken zullen helaas niet meer mogelijk zijn alsook de gegidste rondleidingen.

Wat betekent dat concreet voor jouw bezoek aan onze tentoonstelling?

Hier zijn de belangrijkste preventiemaatregelen die binnen onze muren van toepassing zijn:

 • Dagen en uren van bezoek zijn onveranderd gebleven: dinsdag tot vrijdag van 9u30 tot 18u00, zaterdag en zondag van 10u00 tot 18u00.
 • Bezoeken alleen voor individuelen en gezinnen.
 • Alleen elektronische reservaties: we raden u ten zeerste aan om online te boeken of om te bellen naar +32 (0)2/549 60 49 of te mailen naar info@expo-corps.be. Houd u aan het tijdstip van uw reservatie. Een e-ticket op een smartphone geniet de voorkeur.
 • Beheer van de bezoekersstromen: respecteer de instructies van de Nationale Veiligheidsraad;
 • Richting van het verkeer dankzij markeringen op de grond en bewegwijzering in een richting.
 • Naleving van social distancing en hygiënische voorschriften: 1,50 m tussen iedere bezoeker.
 • Het dragen van een mondmasker wordt aanbevolen.
 • Hydroalcoholische handgels zijn beschikbaar voor het publiek bij de in- en uitgang.
 • Vestiaire en lockers zijn gesloten. We vragen u om zo weinig mogelijk mee te nemen. Grote tassen, trolleys en paraplu's zijn niet toegestaan. Handtassen en kleine rugzakken worden geaccepteerd: travel light!
 • Toiletten toegankelijk voor één persoon per keer. Deze zullen regelmatig worden gedesinfecteerd.
 • Zoals altijd kunnen alleen personen met beperkte mobiliteit gebruik maken van de lift (slechts 1 persoon tegelijk).
 • De museum shop is toegankelijk, maar de broodjeszaak Madame Boverie is nog niet open.
 • Groepsbezoeken en activiteiten (rondleidingen, animaties, stages...) blijven opgeschort.

Vragen over tickets 

Let op: online boeken en reservaties zijn momenteel toegankelijk  tot 8 juni om zich aan te kunnen passen aan de nader te bevestigen maatregelen. Maar wees gerust, de tentoonstelling zal toegankelijk zijn tot 2 augustus.

 • Als je eerder al een ticket kocht voor de tentoonstelling blijft je ticket geldig van 19 mei t.e.m. 2 augustus 2020. Om het aantal bezoekers niet te overschrijden, kan u ons de datum en het tijdstip van uw bezoek laten weten door een e-mail te sturen naar het volgende adres:info@expo-corps.be. Noteer er de naam van de persoon die de reservatie heeft gemaakt alsook het nummer van de eerste reservatie of stuur een kopie van het ticket als bijlage bij uw e-mail. U zal een bevestigingsmail toegestuurd krijgen.
 • Indien er in deze nieuwe periode geen moment voor je past, kan je kiezen voor een donatie van de waarde van je ticket als je de culturele sector een hart onder de riem wil steken of voor voucher (zonder extra kosten) geldig voor onze volgende tentoonstelling rond Andy Warhol die vanaf oktober in La Boverie zal openen (www.warhol-factory.be). In dit geval gelieve de organisators te willen contacteren: info@warhol-factory.be
 • Als je nog geen ticket gekocht hebt, kan je op onze website weer tickets kopen. Koop bij voorkeur je ticket online. Er zal gewerkt worden met tijdslots. Je kan online een ticket kopen voor een specifiek moment. Dit doen we omdat we maar een beperkt aantal bezoekers kunnen ontvangen. Indien dit niet mogelijk zou zijn, kan je je ticket altijd via telefoon of per mail reserveren.

Voor alle vragen met betrekking tot de ticketing van deze tentoonstelling kan u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@expo-corps.be of 02/549 60 49

Hyperrealism Sculpture
Ceci n'est pas un corps

Adres

Parc de la Boverie 3
4020 Luik
België

Contact

📠 +32 (0)2 549.60.49
📧 info@expo-corps.be

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag

9u30 - 18u

Woensdag

9u30 - 18u

Donderdag

9u30 - 18u

Vrijdag

9u30 - 18u

Zaterdag

10u - 18u

Zondag

10u - 18u

FEESTDAGEN We zijn ook open voor Hemelvaartsdag op donderdag 21 mei alsook op dinsdag 21 juli 2020.

Contacteer ons